Γ’ Εθνική: Τέλος από τον Απόλλωνα Λάρισας ο Κώστας Γκιντίδης που … συνεχίζει στον ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Tα ασπρόμαυρα θα φορά μετά από ένα σχεδόν χρόνο και πάλι ο Εβρίτης πρώην στόπερ του Πανθρακικού, ΠΑΟΚ, ΑΕ Διδυμοτείχου και μέχρι προσφάτως του Απόλλωνα Λάρισας Κώστας Γκιντίδης.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός σύμφωνα με το Περισκοπιο παραβρέθηκε στον αγιασμό του ΠΑΟΚ Κοσμίου και πιθανότατα θα αποτελέσει την 12η μεταγραφή της ομάδας του Σάββα Αιβάζη μετά τους Tζατζανά, Γιαννακόπουλο, Περσίδη, Κεχαγιά , Μουζασβίλι, Μαυράκη, Βουλγαρίδη, Φανιάδη, Τάτσιο, Στοΐνοβιτς και Κυριακόπουλο.

Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, ο Γκιντίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ το 2016 ακολούθησε ο Πανθρακικός στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά όμως την αποχώρηση της ομάδας από την Football League, ο Γκιντίδης μαζί με τον συμπαίκτη του στον Πανθρακικό, Θανάση Κυριαλάνη, πήραν μεταγραφή για την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενοι για ένα εξάμηνο. Εκεί ο Γκιντίδης αγωνίστηκε σε 5 ματς και στο τέλος της περσινής σεζόν αποχώρησε για την ΑΕ Διδυμοτείχου και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου σκόραρε μια φορά και στην συνέχεια αγωνίστηκε μόνο στην ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας. Πάντως ο παίκτης δεν εχει ανακοινωθεί  από το Κόσμιο.