Super League: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών για τον ΑΟ Ξάνθης

 

Η Super League ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του νέου πρωταθλήματος όπου η ομάδα του Α.Ο. Ξάνθης θα συμμετέχει για 30η χρονιά.

Η ομάδα του Α.Ο. Ξάνθης ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα την Κυριακή 26 Αυγούστου αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο των Πηγαδιών την ομάδα του Παναθηναϊκού. Για τη δεύτερη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Περιστέρι όπου το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Φέτος αυτό που προκύπτει με βάση το περσινό πρόγραμμα είναι ότι δεν υπάρχει απογευματινός αγώνας (17.00) και ότι σε πολλές περιπτώσεις οι αγωνες της NOVA και της EΡΤ θα μεταδίδονται τις ίδιες ώρες.

Δύο ακόμα επισημάνσεις που μπορούν να γίνουν είναι οι εξής:

α) Στις ώρες που θα μεταδίδει η ΕΡΤ αγώνες του Παναθηναϊκού, η NOVA την πρώτη αγωνιστική θα δείξει Πανιώνιος – ΟΦΗ και τη δεύτερη δεν θα έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό, δικό της αγώνα. Βέβαια, ο αγώνας του Παναθηναϊκού την δεύτερη αγωνιστική είναι απογευματινός και όχι βραδυνός.

β) Βραδυνό αγώνα της Κυριακής (21.30) θα μεταδίδει μόνο η NOVA και όχι η ΕΡΤ η οποία εκείνη την ώρα θα προβάλει την «Αθλητική Κυριακή”.

Η 1η αγωνιστική:

2η αγωνιστική