«Αποχαιρέτησε» την ΕΠΣ Θράκης και επιστρέφει στο Κιλκίς ο Γιώργος Ποιμενίδης

 

Παρελθόν από την Δόξα Γρατινής πριν καλά φορέσει την φανέλα της έστω και σε προπόνηση αποτελεί ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας Γιώργος Ποιμενίδης.

Ο «Ποιμε” που στο παρελθόν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και κύπελλα συνολικά με τις ομάδες του, επιστρεφει για επαγγελματικούς λόγους στο Κιλκίς και θα φορά την φανέα του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου στην Α1 κατηγορία.

Ο 34χρονος πορτιέρο, πέρυσι ήταν πρώτος σε ψήφους μεταξύ των αναγνωστών και μέλος της καλύτερης ομάδας στον διαγωνισμό του ΤhrakiSportS, ενώ μετά την εντυπωσιακή πορεία της Ελπίδας Σαπών στο πρωταθλημα ήταν και φέτος υποψήφιος ανάμεσα στους καλύτερους πορτιέρο της σεζόν και στον φετινό διαγωνισμό.

Ο Ποιμενιδης έτσι θα έχει την ευκαιρία σαν «άρρωστος» αρειανός να παρακολουθήσει από κοντά και την αγαπημένη του ομάδα σαν κάτοικος Κιλκίς, στα διαλειμματα από την εργασία του και τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΝΕ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε σε Β’ και Γ’ Εθνική με Κιλκισιακο, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Αχαρναϊκό, Λεωνίδιο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι αλλά και ομάδες του Κιλκίς όπως ο Απόλλων Ευρώπου, η Δόξα Χέρσου έχοντας πάρει 6 κυπελλα (2 Κιλκισιακός, Λεωνίδιο, Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), 5 πρωταθλήματα (Κιλκισιακός, Χαιδάρι, 2 Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου) και ένα Σουπερ Καπ Γ’ Εθνικης.