O Φοίνικας Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 2ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών με ελεύθερη είσοδο

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από την ομάδα του «Φοίνικα».

Μια διοργάνωση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πέρυσι, και σιγά – σιγά τείνει να μετατραπεί σε θεσμό. Στο περσινό Τουρνουά νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Turkish Airlines, ενώ φέτος οι διοργανωτές ανεβάζουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Στο Τουρνουά θα συμμετέχουν συνολικά 4 ομάδες, η διοργανώτρια ομάδα του Φοίνικα, η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Καβάλας που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία, η ομάδα του Πανεπιστημίου Anadolu από το Εσκίσεχιρ της Τουρκίας και την Levski Sofias που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», το οποίο παραχώρησε η Δημοτική Αρχή. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι συνδιοργανωτής στο φετινό αθλητικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Η διοίκηση του Φοίνικα αιτήθηκε την οικονομική συνδρομή της Δημοτικής Αρχής, με την τελική έγκριση του ποσού να αναμένεται σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού που μόνο ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης θα μπορούσε να προσφέρει στους φίλους του αθλήματος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Σας περιμένουνε…

Η αφίσα του τουρνουά: