Ο Ανέστης Δαλακούρας δηλώνει χαρούμενος που οι αγώνες της Εθνικής θα γίνουν στην Αλεξανδρούπολη, την πόλη που λατρεύει το βόλεϊ

 

Χαρούμενος που η Εθνική ανδρών θα δώσει τους προκριματικούς αγώνες στην πόλη του, την Αλεξανδρούπολη, είναι ο ακραίος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, Ανέστης Δαλακούρας.

Ο διεθνής αθλητής μίλησε για την προετοιμασία στην ακριτική πόλη και δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ.

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία μας για αυτούς τους αγώνες. Πήραμε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς, στην Αλεξανδρούπολη δώσαμε αρκετά φιλικά και η ομάδα είναι έτοιμη το καλύτερο που μπορεί για την πρόκριση. Θετικό είναι ότι έχουμε πολύ λίγες απουσίες σε σχέση με άλλα καλοκαίρια και γίνεται καλή δουλειά. Μετά από καιρό τα πράγματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε όλους τους τομείς. Η Αλεξανδρούπολη είναι μία πόλη που λατρεύει το βόλεϊ και ελπίζουμε να το δείξει ο κόσμος με την παρουσία του στο γήπεδο. Η Σουηδία είναι πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο πιστεύω πολύ σε εμάς και αν παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».