ΕΠΣ Έβρου: Πιστός «στρατιώτης» της ΑΕ Διδυμοτείχου για τρίτη σεζόν ο Βαγγέλης Καζάλας

 

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προέβη η ΑΕ Διδυμοτείχου που παρά την αποχώρηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών κατάφερε να κρατήσει τον Βαγγέλη Καζάλα που αν και αποχώρησε για τρίτη φορά από το Διδυμότειχο για τρίτη φορά επιστρέφει και θα φορά το τριφύλλι στο στήθος.

Ο 23χρονος Καζάλας που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ χαφ, ήρθε στην ΑΕΔ ως στρατιώτης, ωστόσο αγάπησε την ομάδα άλλαξε και πάλι απόφαση και θα παραμείνει στον Έβρο, αν και όπως πέρυσι που είχε συμφωνήσει με τον ιστορικό Βύζαντα, φέτος είχε συμφωνήσει στην ΕΠΣ Πειραιά με τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη Αμφιάλης, Κερατσίνι, Φωστήρα, Αγία Ελεούσα, ενώ ήταν μέλος των Μικτών ομάδων Νέων της Περιφέρειας Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ: Ένα από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια και ένας σημαντικός πρωταγωνιστής της πορείας μας ο Βαγγέλης Καζάλας επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Διδυμότειχο πιο ώριμος από ποτέ με σκοπό να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που γίνεται!
Τον καλωσορίζουμε και πάλι σαν να μην πέρασε μια μέρα και του ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς!
Βαγγέλη καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΔ!#kaza_is_back
Συνεχίζουμε…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ