ΕΠΣ Έβρου: Αποχαιρέτησε τον «Γκοβού» το πολυβόλο που πάει Ασπρονέρι η Δόξα Δόξης

 

Mια ακόμη σημαντική μεταγραφή μετά από αυτές των Τζανετάκου της ΑΕ Διδυμοτείχου και Τζουμακίδη από τον Ορέστη Ορεστιάδας ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Ο γνωστός στον Έβρο  ως «Γκοβού» το πολυβόλο, Ανδρέας Δραγούμης μετά από 2 χρόνια στην Δόξα Δόξης όπου διεκδίκησε τον τίτλο στον Κεντρικό Όμιλο θα συνεχίσει στο φιλόδοξο Ασπρονέρι. Ο 34χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τη Θύελλα Σιτοχωρίου και ακολούθησε μια οχταετία στην ΑΕΔ με ένα χρόνο ενδιάμεσα στην Αναγέννηση Μεταξάδων του Πασχάλη Σταματάκη κατακτώντας το πρωτάθλημα Βορείου Έβρου φτάνοντας και στον τελικό Έβρου εκείνη την φοβερή σεζόν.Ακολούθησε μετά την ΑΕΔ η Δόξα Ελληνοχωρίου, οι Μεταξάδες και η Δόξα Δόξης.

Η ανακοίνωση του Ασπρονερίου: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποκτηση του εμπειρου επιθετικού ΑΝΔΡΕΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ που με την εμπειρία του συμμετέχοντας τα τελευταία χρόνια σε ομάδες που πρωταγωνιστουν στα πρωταθλήματα του Έβρου. Εχει αγωνιστει στην ομάδα του Σιτοχωριου , συνέχισε στην ομάδα τις ΆΕΔ για 8 χρόνια ,με ενδιάμεσα μια πετυχημένη χρονιά κατακτωντας το πρωτάθλημα και με συμμετοχή στον τελικό του Έβρου με την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ. Ενα χρόνο πάλι μαζί συνεργάστηκαμε στη Δόξα Ελληνοχώριου!! Και τέλος δύο χρόνια στη ΔΟΞΑ ΔΟΞΑΣ!!! Ελπίζουμε να μας βοηθήσει στην επίτευξη τον Φετινών μας Στόχων!!! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!

Η ανακοίνωση της Δόξας Δόξης: Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί από σήμερα ο επιθετικός Ανδρέας Δραγούμης (πολυβόλο), καθώς παίρνει μεταγραφή στον Ατρομητο Ασπρονεριου, ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, γερός να είσαι Ανδρέα και αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο!!!

Φωτογραφία του Dimitris Slavoudis.