«Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας το κάνουν! Την κόρη και τον σύζυγό μου μην πειράξουν!»

 

Η Βούλα Παπαχρήστου είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, μετά από ανάρτησή της στα social media που θεωρήθηκε ότι είχε ρατσιστικό χαρακτήρα.

Από τότε ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά το θέμα επανήρθε στην επικαιρότητα μετά τα συγχαρητήρια που της έδωσε ο Πρωθυπουργός και το τιτίβισμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτση, ότι δεν έπρεπε ο Τσίπρας να της δώσει συγχαρητήρια.

Αρκετές φορές ακόμη είχε βρεθεί εκείνη την περίοδο στο στόχαστρο για παρόμοιους λόγους, με αποτέλεσμα να παραμένει στιγματισμένη από πολλούς μέχρι και σήμερα.  Η ίδια ωστόσο εμφανίζεται απόλυτα μετανιωμένη και ζήτησε για μία ακόμη φορά συγνώμη, έπειτα και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», ανέφερε η 29χρονη άλτρια στην εφημερίδα “Sportime” και πρόσθεσε:

«Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν… Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη.

Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν». 

Υπενθυμίζεται ότι σύζυγος της Βούλας Παπαχρήστου είναι ο θρακιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χαριτωνίδης και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την κορούλα του, που στις διακοπές η Παπαχρήστου φροντίζει να φέρνει στην Ξάνθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here