Φιλική τριάρα της Ξάνθης επί του Ορφέα με το τελευταίο γκολ του Σβάρνα πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ

 

Το πρωί από το ThrakiSportS έγινε ευρέως γνωστό ότι ο Στράτος Σβάρνας επιστρέφει στην ΑΕΚ, αφού όμως πρώτα αγωνιστεί στο φιλικό της Ξάνθης με τον Ορφέα. Το απόγευμα στον φιλικό αγώνα που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, ήταν εκείνος που στο αποχαιρετιστήριο ματς άνοιξε το σκορ.

Τελικά η Ξάνθη νίκησε με 3-0 με τον Μίλαν Ράσταβατς να επιλέγει να  χρησιμοποιήσει περισσότερο ποδοσφαιριστές που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που διεξήχθη 24 ώρες νωρίτερα με τον Άρη καθώς και ορισμένους ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του ΑΟΞ.

Πάντως, το τελικό 3-0 ήρθε εύκολα με σκόρερς για τον ΑΟΞ τους Σβάρνα (11ο λεπτό), Σουλεϊμάν (48ο λεπτό) και Φάκη (64ο λεπτό).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Κοβάσεβιτς, Τσάπαρης, Δάκης, Φασίδης, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Γκατζόγιας, Τριανταφύλλου

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Τζαμπάρ Χαλήλ, Μαυρόπουλος, Πασχαλάκης, Χατζηπαπας, Χιντ Ομέρ, Χαλήλ Ιμπράμ, Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ζυγκολάρη, Τσιτάκ, Μπαϊρακτάρ, Βουλγαρίδης, Καραγκιόζης Γ.