ΕΠΣ Έβρου: Αποχαιρέτησε τον Ορέστη Ορεστιάδας για το Ασπρονέρι ο Δημήτρης Τζουμακίδης

Μετά την προσθήκη του έμπειρου αμυντικού Στράτου Τζανετάκου από την ΑΕΔ, η διοίκηση του Ατρόμητου Ασπρονερίου απέκτησε και τον παρτενέρ του για την φετινή σεζόν τον αμυντικό Δημήτρη Τζουμακίδη από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο 29χρονος αμυντικός που επιστρεφει στο Ασπρονέρι στο παρελθόν εκτός του Ορέστη που βρέθηκε 2 χρόνια, έχει αγωνιστεί σε  ΑΕ Διδυμοτείχου , Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου  και Αναγέννηση Λαβαρων.

Ο ίδιος με μήνυμά του αποχαιρέτησε τον Ορέστη:Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Ορέστη Ορεστιάδας, στους συμπαίκτες που έιχα, σε όλο το τιμ. … πέρασα 2  χρόνιακαι ελπίζω καποια στιγμή να ξαναφορέσω τηνφανέλα με την μεγάλη ιστορία που κουβαλάει πάνω της … εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα  ?????

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:  “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΔ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ”