Τον καλύτερο πορτιέρο της ΕΠΣ Έβρου παρά το «μπάσιμο» ομάδων από την Ροδόπη αντικατέστησε επάξια η Θράκη Φερών

 

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η κυπελλούχος Θράκη Φερών αποκτώντας από την Ελπίδα Σαπών τον Βασίλη Κυριακίδη.

Ο Κυριακίδης που βρέθηκε το Γενάρη στην Ελπίδα Σαπών αγωνιζόμενος ωστόσο ελάχιστο στο σύντομο πέρασμα του από τα γήπεδα της Ροδόπης, μετά το εξάμηνο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης προτίμησε την πρόταση της ομάδας των Φερών αν και βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Ίασμο, ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και την ομάδα των Σαπών που τον ήθελε και πάλι στις τάξεις της. Έτσι ο καλύτερος τερματοφύλακας της ΕΠΣ Έβρου με την ΑΕΔ πρόπερσι στον διαγωνισμό του ThrakiSportS που βρέθηκε ήδη στην πρώτη της ομάδας των Φερών, θα αντικαταστήσει τον καλύτερο τερματοφύλακα στον ίδιο διαγωνισμό πέρυσι τον Γιώργο Γκαϊδαρτζάκη που μετακόμισε στον Πέπλο μετά από 15 σχεδόν χρόνια στην Θράκη Φερών.

O 31χρονος πορτιέρο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ορφέα Αλεξανδρούπολης (μετέπειτα ως Ένωση Θράκης) και κατόπιν συνέχισε στον Α.Ο. Αλεξανδρούπολης. Κατόπιν λόγω σπουδών στην Θεσσαλονίκη  αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Νεοκάστρου Ημαθίας στην Δ’ Εθνική και στην Νίκη Πολυγύρου.  Επιστρέφοντας στην Αλεξανδρούπολη, φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε.Ν. Χηλής για τρία χρόνια, με την οποία πανηγύρισε στην τελευταία του σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Έβρου και την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική. Επόμενος του σταθμός ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, το Άλεξ, ο Ιπποκράτης, η ΑΕΔ, ξανα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Ελπίδα Σαπών.