Είδε το φιλικό ΑΟΞ – Άρη ως φιλοξενούμενος του Γιώργου Γκοδόλια ο Μίχαελ Σκίμπε

 

Στο γήπεδο των Πηγαδίων βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας μας και παρακολούθησε το φιλικό ανάμεσα στον ΑΟ Ξάνθη και τον Άρη Θεσσαλονίκης, ως φιλοξενούμενος του Ξανθιώτη γιατρού της Εθνικής μας Γιώργου Γκοδόλια.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Ξανθιώτης διακεκριμένος γιατρός Γιώργος Γκοδόλιας μαζί με τον επίσης Ξανθιώτη και πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη έκαναν την εμφάνισή τους, στη θύρα των επισήμων του γηπέδου συνοδεύοντας τον Γερμανό ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας, Μίχαελ Σκίμπε.

Φυσικά άμεσα τους υποδέχθηκε με χαμόγελο και τις απαραίτητες χειραψίες ο πρόεδρος του ΑΟΞ, Άρης Πιαλόγλου, με τον οποίο καθίσαν και μαζί για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι. Δίπλα, όμως από τον Άρη Πιαλόγλου, καθόταν μαζί τους και ο ιδιοκτήτης του Άρη Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καρυπίδης (δείτε τη διπλανή φωτό), που ήρθε στη Ξάνθη μαζί με την ομάδα του και είχε τις αντίστοιχες χειραψίες με τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος όπως ανέφερε εκ των υστέρων βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη, μετά από πρόσκληση φιλοξενίας του Γιώργου Γκοδόλια με αφορμή βέβαια το σημερινό φιλικό.