Γ’ Εθνική: Από την Κύπρο στο Βόλο ο Εβρίτης πρωην πορτιέρο Πανθρακικού και Ηρακλή Κώστας Παπαδόπουλος

 

Στα Χάνια βρίσκεται η ομάδα της Νίκης Βόλου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στο ρόστερ της ομάδας έχει ενταχθεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων, ο Εβρίτης πορτιέρο Κώστας Παπαδόπουλος, που θα συναντήσει εκεί τον παλιόφιλο Θανάση Κυριαλάνη.

Ο 20χρονος πορτιέρο είναι γεννημένος στις 30/10/98, κατάγεται από τις Φέρρες Έβρου, ήρθε στη Νίκη Βόλου μετά από πρόταση του Γιώργου Μπακιρτζίδη προπονητή τερματοφυλάκων του Ιάσμου και παλιού τερματοφύλακα της βολιώτικης ομάδας και του Πανθρακικού. Ο υψηλόσωμος (1.90) γκολκίπερ που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναγιώτη Λογαρά έχει θητεύσει στις Κ17 και Κ20 του Πανθρακικού, κατόπιν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κύπρου με τον Εθνικό Λατσιών.

Για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο παλιός τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, Γιώργος Μπακιρτζίδης, για τον ερχομό του στην ομάδα, μίλησε στο βολιώτικο Magnesiasports ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος περιμένει το δελτίο του, για ν’ ανακοινωθεί και επίσημα.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του: «Ξεκίνησα από την ακαδημία του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης με τον Παναγιώτη Λογαρά, μετά πήγα στην Κ17 του Πανθρακικού, έφτασα στην Κ20 και τη χρονιά που έπαιζε Β’ Εθνική ο Πανθρακικός έγινα επαγγελματίας, αλλά έμεινα μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί διαλύθηκε η ομάδα. Ακολούθησε ο Ηρακλής, με τον οποίο έπαιξα στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκας και την περσινή σεζόν ήμουν στη Γ’ Εθνική της Κύπρου με τον Εθνικό Λατσιών. Ήταν μία καλή εμπειρία και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πήρα παιχνίδια, καθώς έκανα πάνω από 20 συμμετοχές και όλα πήγαν καλά. Ήταν η πρώτη μου φορά που ήμουν σε ανδρική ομάδα».

Για τη μεταγραφή του στη Νίκη: «Το ενδιαφέρον της Νίκης προέκυψε μέσω του Γιώργου Μπακιρτζίδη, με τον οποίον έκανα ατομικές προπονήσεις και τον είχα και προπονητή στον Πανθρακικό. Εκείνος εισηγήθηκε την απόκτησή μου».

Για το τι του είπε για τη Νίκη ο Μπακιρτζίδης: «Σίγουρα είναι τρελαμένος με τη Νίκη. Είναι οπαδός της ομάδας. Μου είπε για τα ματς που έχει παίξει στην κλούβα, αλλά και στο Πανθεσσαλικό και πώς είναι η εμπειρία να παίζεις με τόσο κόσμο».

Για το ότι έχει μπροστά του έναν πολύπειρο τερματοφύλακα, τον Μάνο Αποστολίδη: «Σίγουρα θα πάρω πράγματα απ’ αυτόν. Θα δουλέψουμε μαζί και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος και θα περιμένω τη δική μου ευκαιρία».

Για το τι ήξερε για τη Νίκη και τι είχε ακούσει για την ομάδα: «Σίγουρα τη Νίκη Βόλου την ξέρω. Γνωρίζω ότι είναι μία ιστορική και μεγάλη ομάδα με τον κόσμο της και πως φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Θέλω να δουλέψω όσο μπορώ περισσότερο και να παίξω ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο».