Γ’ Εθνική: Από την Εργοτέλη στα Χάνια προβάροντας την φανέλα της Νίκης Βόλου ο Θανάσης Κυριαλάνης

 

Παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελεί εδώ και ένα περίπου μήνα ο ακραιος φουλ μπακ Θανάσης Κυριαλάνης που συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου στα Χάνια του Πηλίου.

Ο 19χρονος αριστερό μπακ-χαφ, διεθνής με  τα μικρα κλιμάκια της Εθνικής, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ πραγματοποίησε και πέντε εμφανίσεις με την ομάδα στην Football League και Κύπελλο Ελλάδας, πριν ακολουθήσει η διάλυση του συλλόγου μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραικό όπου ο Κυριαλάνης αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ, που τον απέκτησε αν και δοκιμαζόταν στην Μποχουμ και ακολούθησε τη σεζόν που τελείωσε ο Εργοτέλης, από τον οποίον έμεινε ελεύθερος, αφού δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε από τον Τάκη Γκώνια στην πρώτη ομάδα.

Στη Νίκη σύμφωνα με το magnesiasports, ο νεαρός παίκτης αφήνει θετικές εντυπώσεις, αλλά με το που θα επιστρέψει η αποστολή από τα Χάνια τη Δευτέρα, θα συζητήσει με τη διοίκηση για το αν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ εξεταζει και αλλες προτάσεις από ομάδες, ωστόσο οι Βολιώτες το έχουν κερδίσει με την συμπεριφορά τις λίγες αυτές μέρες προετοιμασίας.