ΕΠΣ Ξάνθης: Κανονικά έστω και με λίγες ομάδες η Γ’ Κατηγορία! Τρέχει νέα προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής

 

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Α’ και Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, υπάρχει μόνο μία εκκρεμότητα αναφορικά με την τελευταία ομάδα της Β’ Κατηγορίας μετά την απόφαση του Νέστου Κύρνου να μην δηλωθεί.

Συγκεκριμένα, δόθηκε προθεσμία στον Αετό Τοξοτών για να ανέβει στην Β’ Κατηγορία. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που θα δηλωθούν, θα πάνε στη Γ’ Κατηγορία για την οποία η διοίκηση της ΕΠΣ έλαβε την απόφαση να προχωρήσει κανονιά ανεξαρτήτως αριθμού ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτάθλημα αυτό θα συμμετάσχουν και οι δεύτερες ομάδες όσων συλλόγων της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης επιθυμούν να λάβουν μέρος, ωστόσο χωρίς να έχουν δικαίωμα ανόδου στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πάντως, σε αντίθεση με τις ομάδες της Α’ και Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης όπου έληξε η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής, για αυτές της Γ’ Κατηγορίας η προθεσμία μόλις ξεκίνησε και θα κρατήσει μία εβδομάδα, ως την άλλη Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι καμία ομάδα της Γ’ Κατηγορίας δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης, για το οποίο οι δηλώσεις συμμετοχής επίσης έληξαν την Τετάρτη.