ΕΠΣ Θρακης: Επιστρέφουν “πακέτο”από το Νέο Σιδηροχώρι στον Πανθρακικό τα αδέρφια Ξενοδοχίδη

 

Στην ομάδα της καρδιας τους θα συνεχίσουν μετά από δυο σεζόν σε Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, Δόξα Προσκυνητών και Νέου Σιδηροχωρίου τα αδερφια Γιώργος και Ηλίας Ξενοδοχίδης.

Οι δυο τους που αγωνιζονται στα δυο ακρα της άμυνας, είναι δίδυμοι γεννημένοι στις 16 Απριλίου του 1999. Ο Ηλίας και Γιώργος δεν εχουν χωρίσει ποτε ποδοσφαιρικά και ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν με τον Κώστα Γεμενετζή να επιστρεψουν μετά από 1,5 χρόνο στον Πανθρακικό όταν με την διάλυσή του αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την Κ19 για να αγωνιστούν στον Σπάρτακο.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:  Η οικογένεια του Πανθρακικου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασιας με αλλους δυο παλιους γνωριμους, τους Γιώργο & Ηλία Ξενοδοχιδη.
** Ο Γιώργος Ξενοδοχιδης είναι γεννημένος το 1999 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χάφ. Ο Ηλιας Ξενοδοχιδης είναι γεννημενος επισης το 1999 αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χάφ. Προϊόντα της Ακαδημίας Πανθρακικου έχουν αγωνιστεί επίσης σε Σπάρτακο Αγίων Θεοδωρων, Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Ν. Σιδηροχωριου.

⚽️⚽️ ΓΙΩΡΓΟ & ΗΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ⚽️⚽️

Φωτογραφία του χρήστη ΑΠΣ Πανθρακικός-Ακαδημια Πανθρακικου.