Μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα ο Μανώλης Σιώπης

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την απόκτηση του Γκιγιέρμε και στην προσπάθεια αυτή είναι πολύ πιθανό να εμπλέκεται και ο Μανώλης Σιώπης.

Η περίπτωση Γκιγιέρμε είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι εύκολη. Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή και πλέον αυτό που προκύπτει είναι ότι οι Πειραιώτες προσπαθούν να αγοράσουν και όχι να δανειστούν τον παίκτη.

Όπως αναφέρει σήμερα στην εφημερίδα «Φως» ο Αλέξης Βιρβίλης το νέο σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να έχει βάλει στις συζητήσεις με τη Λα Κορούνια και τον Μανώλη Σιώπη ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Τον Εβρίτη παίκτη, που έχει υποπέσει σε δυσμένεια και προπονείται με τους κομμένους στου Ρέντη, είχε ζητήσει στο παρελθόν η Ισπανική ομάδα.

Η “Marca” σε πρόσφατο δημοσίευμα της έκανε λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές των «ερυθρολεύκων» με την Ντεπορτίβο και πως άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Στη Λα Κορούνια το έχουν πάρει απόφαση να σπάσουν τα νεύρα των Πειραιωτών, προκειμένου να πάρουν μια καλύτερη πρόταση από αυτήν που ήδη έχουν.

Σε γενικές γραμμές πάντως, στην Ισπανία επικρατεί κλίμα ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα. Κάποια ρεπορτάζ μάλιστα τον έχουν ήδη στείλει στον Πειραιά.