Volley League: Στη Γερμανία ο Σάκης Μουστακίδης, επικίνδυνη «ακινησία» στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Στη Γερμανία για διακοπές με τη σύζυγο και τον γιο του βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Σάκης Μουστακίδης, μακριά από τις σκοτούρες στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Για αυτόν τον λόγο, ακόμα και αν τελικά είχε πραγματικό νόημα και δεν ήταν για τα μάτια του κόσμου η παραίτηση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ήταν δύσκολο ως απίθανο να επιστρέψει και να αναλάβει την Εθνική Ομάδα, όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS.

Ο τεχνικός του Εθνικού μετά από μια δύσκολη χρονιά όπου σώθηκε στο τέλος η παρτίδα, δέχθηκε την δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ (πέρα από αυτήν της Εθνικής Ομάδας) αλλά την απέρριψε παραμένοντας στον Εθνικό. Έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να ξαναζήσει στιγμές σαν την περσινή.

Για τον λόγο αυτόν έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας να είναι εγκαίρως οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ της νέας σεζόν, ώστε να μην τρέχει για προσθήκες σαν και αυτές του Παγιάν, του Μεχία και του Ριζόπουλου ώστε να σωθεί η χρονιά στο τέλος.

Βέβαια, την ώρα που όλες οι ομάδες κάνουν τις κινήσεις τους, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν ανακοινώνει τίποτα. Και δεν ανακοινώνει γιατί δεν μπορεί να ανακοινώσει, όταν δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση και τυπικά δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του στη Volley League.

Βέβαια, λύση λογικά θα βρεθεί αλλά αν ανακοινωθούν από τώρα παίκτες και γίνει αντιληπτό ότι υπάρχει χρήμα (δημοτικό ή μη), τότε είναι λογικό να απαιτήσουν και οι παίκτες της περσινής και των προηγούμενων σεζόν τα χρωστούμενά τους χωρίς να υπογράψουν νέους διακανονισμούς, που στην πλειοψηφία τους δεν τηρούνται.

Είναι λεπτές οι ισορροπίες αλλά όσο το ζήτημα υφίσταται, τόσο θα υπάρχει και η αβεβαιότητα. Και ο Εθνικός θα βλέπει δικά του παιδιά να φεύγουν για άλλες πολιτείες, είτε γειτονικές όπως ο Νίκος Χριστόφας είτε του εξωτερικού όπως ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης ή θα βλέπει άλλα δικά του παιδιά να επιστρέφουν στην Ελλάδα και στην Θράκη αλλά όχι στην δική του ομάδα, όπως συνέβη με τον Κώστα Δαλακούρα…