Κύπελλο Ελλάδος: Δηλώθηκαν Φέρες και Άβατο, κίνδυνος να μην έχει εκπροσώπηση η Ροδόπη

 

Έληξε την Δευτέρα η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο νέο Κύπελλο Ελλάδος με την συμμετοχή και ερασιτεχνικών ομάδων, ωστόσο η έλευση αυτής της προθεσμίας έκρυβε και μια δυσάρεστη έκπληξη για την Θράκη.

Μπορεί η κυπελλούχος Έβρου Θράκη Φερών και ο κυπελλούχος Ξάνθης Άρης Αβάτου να δήλωσαν κανονικά συμμετοχή καταβάλλοντας και το παράβολο των 500 ευρώ, ωστόσο η κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών δεν δήλωσε συμμετοχή.

Το γεγονός αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης, ωστόσο η Δόξα Προσκυνητών έχει αποψιλωθεί μετά τον περσινό υποβιβασμό της και η αλήθεια είναι ότι δεν διαθέτει ακόμα το σύνολο για να μπορέσει να εκπροσωπήσει αξιοπρεπώς το θρακιώτικο ποδόσφαιρο στον θεσμό.

Βάσει της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδος, δικαίωμα συμμετοχής έχει ο φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, δηλαδή η άλλη ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που καλείται να αποφασίσει ως την Παρασκευή αν θα λάβει μέρος στην κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ αλλά κινδυνεύει να μην έχει η Ένωση του εκπροσώπηση στην κλήρωση.