Ανακοίνωση Ξάνθης για την συμφωνία με την ΕΡΤ που δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ

 

Με ανακοίνωση τους οι επτά ΠΑΕ της Super League εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον υφυπουργό Αθλητισμού  Γιώργο Βασιλειάδη για τη συμφωνία τους με την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία για τα τηλεοπτικά θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό.

Η ανακοίνωση έχει διοχετευθεί σε πανελλαδικής εμβέλειας ιστοσελίδες και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Εμφανίζονται να την υπογράφουν και οι επτά ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ξάνθης. Ωστόσο προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ανακοίνωση δεν έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι εκπρόσωποι των επτά ΠΑΕ που συμμετείχαν σήμερα σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως βρέθηκε λύση στο πρόβλημα των ομάδων που είχαν βρεθεί τηλεοπτικά άστεγες μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η διάλυση της κεντρικής διαχείρισης. Η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει τους αγώνες κατόπιν συμφωνίας η οποία επιτεύχθηκε και η οποία προβλέπει κλειστό διετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία αυτή καθιστά δυνατή την έναρξη του πρωταθλήματος και θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος επιφέρει σημαντικά έσοδα στο ελληνικό δημόσιο καθώς μέσω της συμμετοχής των ομάδων στα κουπόνια των στοιχηματικών εταιρειών το κράτος εισπράττει σημαντικούς φόρους.

Αυτό το έσοδο στο ελληνικό δημόσιο δεν θα προέκυπτε εάν δεν υπήρχε η έναρξη του πρωταθλήματος. Οι επτά ομάδες εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον κ. Βασιλειάδη για την επιτυχημένη λύση που έδωσε καθώς επίσης και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, της οποίας η αρωγή είναι σημαντική στις δύσκολες εποχές που διέρχεται το ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here