Νέο μέλος στην οικογένεια του ThrakiSportS! Γεννήθηκε ο «πρίγκιπας Φον Κάραγιαν» ή «Λοχαγός Junior»!!!

 

Μεγάλες χαρές για την οικογένεια του ThrakiSportS καθώς ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας μας Κώστας Καραγιάννης έγινε μπαμπάς.

Η σύζυγός του Κατερίνα έφερε στον κόσμο το μεσημέρι ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Λοχαγό Junior όπως τον αποκαλούμε στο ThrakiSportS λόγω του ψευδώνυμου που επί χρόνια επέλεγε να έχει ο (χαζο)μπαμπάς, με το οποίο μάλιστα μόλις πριν ένα μήνα έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά κερδίζοντας τον μεγάλο διαγωνισμό προβλέψεων του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο πρίγκιπας φον Κάραγιαν, σωστός παίδαρος, βιάστηκε ολίγον να έρθει στον κόσμο, αφού οι γονείς του υπολόγιζαν την έλευσή του περίπου 20 μέρες αργότερα, προς τα τέλη του μήνα. Ωστόσο αποφάσισε να έχει γενέθλια στις 5 Αυγούστου και γεννήθηκε περίπου στις 11.00 το πρωί της Κυριακής σε κλινική της Θεσσαλονίκης, χαρίζοντας επιτέλους σε όλους εμάς και μια ευχάριστη είδηση μέσα στη μαυρίλα του φετινού καλοκαιριού.

Τόσο ο Λοχαγός Junior που γεννήθηκε πραγματικό Λιοντάρι με βάρος 2.480 γραμμάρια όσο και η μαμά Κατερίνα χαίρουν άκρας υγείας. Για τον μπαμπά δεν το συζητάμε, ειδικά όταν όσοι τον έχουν δει του λένε ότι έχει από τώρα όψη και βλέμμα… Καραγιάννη! Πάλι καλά που το παιδικό δωμάτιο ήταν έτοιμο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από την περασμένη εβδομάδα (η φωτογραφία προέρχεται από τις ετοιμασίες του).

Σύσσωμη η οικογένεια του ThrakiSportS (γιατί αυτό το site είναι πάνω από όλα οικογένεια) υποδέχεται με χαρά το νέο μέλος της και εύχεται στον Κώστα και την Κατερίνα να είναι καλότυχος ο μπέμπης που συμπληρώνει το παζλ της ευτυχίας στην πολύ όμορφη οικογένειά τους.