Για τo … μυστήριο στα διοικητικά της Ξάνθης και για τον Χαμζά Γιουνιές μίλησε ο προπονητης του Ζυγού Γιάννης Δημητριάδης

 

Η μεταγραφή του Χαμζά Γιουνές στον Άρη αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τη Δευτέρα, όταν θα επιστρέψει μαζί με την ομάδα και ο τεχνικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο 32χρονος Τυνήσιος επιθετικός, θα περάσει τη Δευτέρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους».

Για τον Χαμζά αλλά και τα διοικητικά της Ξάνθης μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Καλαμαριάς και της Ξάνθης, αλλα και προπονητής του Ηρακλή Ζυγου Γιάννης Δημητριάδης στο Yellow Radio 92.8.

Για τον Χαμζά Γιουνές: Έκανε μία καλή χρονιά στην Ξάνθη, βοήθησε στα μέγιστα πιστεύω. Ήταν 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος και 1ος της ομάδος. Γνωρίζει και παίζει καλά, ειδικά με την πλάτη γιατί το σωματότυπο του είναι τέτοιο και έχει την αίσθηση του γκολ. Έβαλε 17 γκολ και είναι σημείο γραφής και ο Άρης έκανε πολύ καλή επιλογή. Ίσως να είχε πετύχει και περισσότερα γκολ αν ήταν σε μία ομάδα με πιο ποιοτικούς παίκτες και θα έκανε περισσότερες επιθέσεις πάνω σε ένα παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα κάνει στον Άρη ότι έκανε και στην Ξάνθη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν σε μία ομάδα και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν είτε γιατί δεν είναι καλό το κλίμα, είτε η διατροφή δεν είναι σωστή, πιο πολύ για τους ξένους, είτε δεν μπορούν στις κλιματολογικές συνθήκες και πηγαίνουν σε άλλες χώρες και διαπρέπουν. Θεωρώ ότι θα μπορέσει να αντεπεξέλθει και πολύ καλά μάλιστα.

Για το πως βλέπει την πορεία του Άρη: Πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι δυνατός. Το γεγονός ότι η ομάδα ανέβηκε κατηγόρια δίνει το πάτημα στην διοίκηση να σχεδιάσει την επόμενη μέρα με πολύ πιο ηρεμία και θεωρώ ότι είχε πολύ καιρό να σκεφτεί τις κινήσεις που θα κάνει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουν το καλύτερα ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει να παρουσιάζεται, σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα γιατί ο Άρης δεν ανήκει σε άλλη κατηγορία. Ο Άρης θα πρέπει να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

Για την Ξάνθη:Είναι σε φάση προετοιμασίας. Έχει ενισχυθεί με 2-3 παίκτες, σίγουρα θα ενισχυθεί κι άλλο. Η ομάδα είναι περίπου ίδια με πέρυσι με τον ίδιο προπονητή. Μέσα από τα φιλικά χτίζονται κάποια πράγματα για την φετινή χρονιά. Ακούγεται ότι θα πουληθεί η ομάδα αλλά εσείς είναι πιο πιθανό να γνωρίζεται πολλά περισσότερα. Μακάρι να είχα λεφτά να την αγοράσω εγώ. Κατά καιρούς ακούγονται πολλά ονόματα. Έχει ακουστεί το όνομα του κ. Μουζενίδη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here