Σπουδαία μεταγραφή με παρελθόν σε Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Προοδευτική για τον Πανθρακικό

 

Μια σημαντική μεταγραφή στην άμυνα με παρελθόν σε Παναθηναικο, ΠΑΣ Γιάννινα και Προοδευτική ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό Ανδρέα Ζήκο που σπουδαζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αποτέλεσε μηλον της εριδος για πολλες ομάδες Γ’ εθνικής και όχι μόνο.

O Ζήκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ηλικία 10 ετών και πέρασε απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του «τριφυλλιού» με ιδιαίτερη επιτυχία, ενω ακολούθησαν οι ακδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, η Προοδευτική και ο Παμπαιανικός στην Ανατολική Αττική.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει τα εξής:

Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Ζήκο.
**Ο Ανδρέας Ζηκος είναι γεννημένος το 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει φορέσει για μια δεκαετία τη φανελα του Παναθηναϊκου, ενώ έχει αγωνιστεί για μια χρόνια με τη φανελα του ΠΑΣ Γιάννινα. Περσυ αγωνίστηκε με τα χρωματα της ιστορικής Προοδευτικής στη Football League 2.
Ο Ανδρέας απέρριψε προτασεις από ομαδες μεγαλύτερων κατηγοριών και επέλεξε να συνεχίζει να αγωνίζεται και να γυμνάζεται με επαγγελματικούς όρους,με τη φανελα του Πανθρακικου. Στο πρόσωπο του ο Πανθρακικος βρίσκει έναν παίχτη, που συνδυάζει ποιότητα,εμπειρία και επαγγελματισμο. Ανδρέα ευχόμαστε να είσαι υγιής και η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια.

⚽️⚽️ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ⚽️⚽️

Φωτογραφία της Ακαδημία Πανθρακικου.