Πρόεδρος κορυφαίας ομάδας της Θράκης αναζητά χρήματα κάνοντας share σε αναρτήσεις στο facebook!!!

 

Θα τα ζήσουμε και αυτά στην Θράκη!!! Πέρυσι είχαμε πρόεδρο ομάδας που έψαχνε για παίκτες μέσω του facebook αλλά αυτό σε ερασιτεχνική ομάδα που αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Φέτος έχουμε ακόμα χειρότερα. Πρόεδρος ομάδας ή για την ακρίβεια πρόεδρος τμήματος ομάδας, που εκπροσωπεί την περιοχή μας σε πανελλαδικό επίπεδο, εμφανίζεται να αναζητά… χρήματα μέσω του facebook και μάλιστα με τον πιο «τραγικό» τρόπο: αναπαράγοντας αναρτήσεις που κάνουν διάφοροι τυχάρπαστοι στο διαδίκτυο με ψεύτικα προφίλ υποστηρίζοντας ότι εφόσον κάποιος κάνει like και share στην ανάρτησή τους, θα κερδίσουν άμεσα 1000,000 δολάρια.

Αν και οι συγκεκριμένες αναρτήσεις είναι προφανείς απάτες, ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας που είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έσπευσε να δοκιμάσει την τύχη του. Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι με το share εμφανίζεται η συγκεκριμένη ανάρτηση με την οποία επιδιώκει να διεκδικήσει χρήματα στο προφίλ του, με αποτέλεσμα να βλέπουν τις απίθανες προσπάθειες που κάνει για να πλουτίσει όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι του.

Εκτός βέβαια αν όλο αυτό το κάνει με σκοπό να δείξει στους παίκτες του ότι δεν έχει χρήματα για να τους πληρώσει αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει. Σε κάθε περίπτωση βγαίνει εκτεθειμένος και το κακό για τον ίδιο είναι ότι πρόκειται για την  δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος πρόεδρος εκτίθεται στους διαδικτυακούς του φίλους. Την προηγούμενη είχε μεταδώσει πάλι από το προφίλ του στο facebook ένα βίντεο με ιό, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτη της ομάδας του να γράψει δημόσια σε σχόλιο ότι κατάλαβε πως επρόκειτο για ιό επειδή… έλεγε ότι βρήκε τα χρήματα να τον πληρώσει αυτά που του χρωστάει…