Οι Θρακιώτες Μπανιώτης και Τερζόγλου δίνουν για πρώτη φορά φέτος αγώνες σε άμμο της Θράκης

 

Το 3ο Τουρνουά Beach Volley θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Αυγούστου στην Παραλία Αρωγής του Φαναρίου. Οι συμμετοχές είναι πολλές ενώ δεν λείπουν και τα μεγάλα ονόματα όπως των Μπανιώτη και Τερζόγλου που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι στην Θράκη, αλλά και των αδερφών Σούρτσε.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ένα τουρνουά beach volley, που τείνει να γίνει θεσμός στο Beach Bar Crab το διήμερο 4&5 Αυγούστου.

Εμπνευστής και διοργανωτής του τουρνουά είναι ο αρχηγός της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής Κώστας Δεληγιαννίδης και η σύζυγος του Ελένη Κολοβού, που οραματίστηκαν την διεξαγωγή ενός event με στόχο την διασκέδαση όλων αλλά το πλούσιο θέαμα από αθλητές που έχουν διακριθεί στο συγκεκριμένο άθλημα σε πανελλήνιο επίπεδο. Επιπλέον στόχος είναι το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο, να εμπλουτίζεται και να αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Θράκης!

Οι συμμετοχές των αθλητών είναι πολλές, με έμπειρους και ικανούς αθλητές αλλά η παρουσία του Ραφαήλ Μπανιώτη και του Γεώργιου Τερζόγλου ξεχωρίζει, καθώς αποτελεί το πιο δυνατό δίδυμο πανελληνίως αυτό το καλοκαίρι, αμφότεροι πρωταθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στη Σκύρο.

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι το Mateossian Jeans & Mateossian Galleries και το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής «ΟΡΦΕΥΣ» ενώ επίσημοι χορηγοί της διοργάνωσης αποτελούν η πιτσαρία Ragazzi, το V15, το τσάι Tuvunu της Ζυθοποιίας Μακεδονίας-Θράκης, το Συνεργείο Αυτοκινήτων Auto Δεμίρης, το La Corte, τα Οπτικά Δαλακούρα, ο Φούρνος Daltons, το Κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Euronics Γανίτης ενώ χορηγοί Επικοινωνίας αποτελούν ο Παρατηρητής της Θράκης και το Star Βορείου Ελλάδος.

Ραντεβού λοιπόν στην Άμμο του Beach Bar Crab το Σάββατο 4 Αυγούστου και την Κυριακή 5 Αυγούστου.