ΕΠΣ Έβρου: Έκτακτη επιχορήγηση 500 ευρώ στη Θράκη Φερών για να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος

 

Έκτακτη οικονομική βοήθεια ύψους 500 ευρώ ενέκρινε το μεσημέρι της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης στην Θράκη Φερών, προκειμένου να πληρώσει το παράβολο για την συμμετοχή στο νέο Κύπελλο Ελλάδος.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θέλησε να ενισχύσει την φετινή κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου ώστε να πληρώσει το σχετικό παράβολο στην ΕΠΟ και να λάβει μέρος ως εκπρόσωπος του νομού στο νέο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο με ενέργειες και των Θρακιωτών παραγόντων θα μετέχουν πλέον και οι Ερασιτεχνικές Ομάδες.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος θα πάρουν και από την ΕΠΟ έκτακτη επιχορήγηση ύψους 2.000 ευρώ η καθεμία, η οποία μπορεί να πολλαπλασιαστεί εφόσον καταφέρουν να περάσουν έναν – δύο γύρους.  Συνεπώς η Θράκη Φερών και οι υπόλοιποι κυπελλούχοι δεν μπορούν ειδικά φέτος να επικαλεστούν οικονομικό ζήτημα για να μη δηλώσουν συμμετοχή.

Πάντως, με εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Οικονομικών εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση της Θράκης Φερών με το ποσό των 500 ευρώ και η επιχορήγηση εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κλήρωση στην οποία η Θράκη Φερών θα μάθει τον αντίπαλό της θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου ενώ οι πρώτοι αγώνες προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου.