Volley League: Μετακομίζει στη Γερμανία παρέα με Σούρδι ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης

 

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης όχι μόνο θα φύγει εκτός Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά θα βρεθεί και εκτός Ελλάδας, αφού ανοίγει τα φτερά του για να αναζητήσει το ευρωπαϊκό όνειρο στη Γερμανία.

Ο νεαρός Εβρίτης ακραίος, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, συμφώνησε με την CV Mitteldeutschland, την πρωταθλήτρια ομάδα της Β’ Κατηγορίας της Γερμανίας. Πρόκειται για τον σύλλογο στον οποίο αγωνιζόταν την τελευταία διετία ο Κώστας Δαλακούρας, που επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της ΑΕ Κομοτηνής.

Ο Χαραλαμπίδης βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στη Γερμανία για προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Μαζί του, όπως αποδεικνύεται και στην φωτογραφία, ήταν και ο επίσης διεθνής Άλβι Σούρδι, που όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει ούτε και αυτός στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου.

Για τον Σούρδι πάντως δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ενώ για τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί η μετακίνησή του στην  CV Mitteldeutschland, η οποία πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αν και πρωταθλήτρια τις τελευταίες δύο σεζόν, θα αγωνιστεί και πάλι στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής της Γερμανίας αφού οι διοικούντες της δεν αποδέχθηκαν την άνοδο.

Στην φωτογραφία πέρα από τους Χαραλαμπίδη και Σούρδι, αριστερά διακρίνεται ο προπονητής της ομάδας και δεξιά ένας ακόμα από τους ξένους παίκτες που θα έχει, βραζιλιάνος στην καταγωγή.