Ήρθε Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ και έδωσε συνέντευξη σε… μέλος της διοίκησής του (+video)

 

Εσπευσμένα στην Αλεξανδρούπολη ήρθε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος μετά τα όσα συνέβησαν με την Εθνική Ανδρών και την παραίτηση Ανδρεόπουλου που μετά πήρε πίσω ο προπονητής της Εθνικής έχοντας αφήσει αιχμές για κάποιους παίκτες, τους οποίους όμως διατηρεί στο ρόστερ γιατί είναι οι καλύτεροι που διαθέτει.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημερώθηκε από τους προπονητές Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Παύλο Καραμαρούδη και τον μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους διεθνείς παίκτες.

Σύμφωνα με τις διαρροές, το κλίμα ήταν πολύ θετικό με την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να αποτελεί προτεραιότητα και μονόδρομο για όλους τους συμμετέχοντες και το μήνυμα που βγαίνει να είναι ότι «ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε…».

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ παραχώρησε συνέντευξη στην Δέλτα Τηλεόραση αλλά η είδηση δεν είναι αυτή ούτε τα όσα είπε, αλλά το πρόσωπο στο οποίο την παραχώρησε. Βλέπετε, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από όποιον ακούσει την συνέντευξη, αυτό είναι ένα μέλος της διοίκησής του!!!

Ο λόγος για τον Αντώνη Τελόπουλο, γνωστό δημοσιογράφο, διευθυντικό στέλεχος της Δέλτα Τηλεόρασης, που τυγχάνει εκτός από παράγοντας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΠ αλλά και της ΕΟΠΕ (από την εκλογή του πριν ενάμισι χρόνο και η συγκεκριμένη φωτογραφία με τον Καραμπέτσο).

Πάντως ο Τελόπουλος δεν χαρίστηκε και ρώτησε για τα γεγονότα στην Εθνική Ομάδα με τον Καραμπέτσο να υποβαθμίζει το θέμα: «Κρίσεις υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια. Ήταν προγραμματισμένο να έρθω στην Αλεξανδρούπολη, απλώς έγινε μία ημέρα νωρίτερα. Την κρίση θα την λύσουν οι αθλητές και οι προπονητές μεταξύ τους. Εμείς είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Εθνική. Τι θα αποφασίσει ο προπονητής στη συνέχεια δεν το ξέρω».

Ο Καραμπέτσος στην συνέντευξή του εξήρε και την παρουσία της Εθνικής στον Έβρο. «Η Αλεξανδρούπολη φημίζεται για την αγάπη της για το βόλεϊ και γενικά όλη η Θράκη. Είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα βοηθήσουν να πάρει η Εθνική τις νίκες που χρειάζεται. Ήμασταν σίγουροι ότι επιλέγοντας την Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία, οι συνθήκες θα ήταν καλές και πως ο κόσμος θα είναι κοντά στην ομάδα. Μας δίνεται ευκαιρία να περάσουμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019 και πιστεύω πως ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη, θα τα καταφέρουμε».