Η «μπηχτή» του Τζούριτς για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Εθνική Ανδρών (+photo)

 

Σε λίγες μέρες αρχίζει η προετοιμασία του κυπελλούχου ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και σε αυτήν ως γνωστόν θα λάβει μέρος και το μεγαλύτερο όνομα του ελληνικού βόλεϊ, ο Δημήτρης Τζούριτς, που επιστρέφει μετά από χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας διεθνής, Ορεστιαδίτης κατά δική του δήλωση και επιθυμία, φυσικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της γαλανόλευκης γιατί είχε κάποια θέματα μέσα στη χρονιά και ο ίδιος δήλωσε ότι επιθυμούσε να μείνει εκτός, έχοντας αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μελλοντικά.

Το άρθρο του Στέφανου Λεμονίδη για όσα συνέβησαν στην Εθνική Ανδρών με την παραίτηση Ανδρεόπουλου, στο οποίο γινόταν αναφορά και στον ίδιο, δεν έμεινε αναπάντητο από τον Τζούριτς. Ο Μίταρ με συνέντευξη που είχε δώσει στον ίδιο τον Λεμονίδη είχε αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα και καταστάσεις για την Εθνική.

Είναι προφανές ότι το τελευταίο σχόλιο για τερτίπια του Τζούριτς στην Εθνική ο ίδιος το εντάσσει στον εν εξελίξει πόλεμο του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι ο Μίταρ Τζούριτς θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ο Στέφανος Λεμονίδης είναι συντάκτης στο “Φως των Σπορ”, εφημερίδα κατεξοχήν ερυθρόλευκη.

Με αρκετή δόση ειρωνείας ο Τζούριτς σχολίασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Πάλι φταίει ο Τζούριτς; Ζητώ συγνώμη που ζητούσα τα αυτονόητα και ήθελα το καλό της ομάδας τόσα χρόνια. Ειρήνη και αγάπη»: