Οι 800 ερωτήσεις στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν όλοι οι Θρακιώτες διαιτητές

 

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν τα σεμινάρια για τους αξιωματούχους της Ελληνικής διαιτησίας και η ΚΕΔ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ της 800 ερωτήσεις με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής πάνω στις οποίες θα πρέπει να μελετήσουν οι Έλληνες διαιτητές και αφορούν τους κανόνες του Παιχνιδιού για το 2018-19.

Ουσιαστικά πρόκειται για τα ετήσια τεστ, τις γραπτές εξετάσεις που θα κληθούν να δώσουν όλοι ανεξαιρέτως οι διαιτητές. Αρχικά οι αξιολογημένοι για παιχνίδια Super League, Football League και Γ’ Εθνικής και ακολούθως και αυτοί των τοπικών πρωταθλημάτων, με ευθύνη την Επιτροπή Διαιτησίας της κάθε ΕΠΣ.

Ότι θα ισχύσει δηλαδή για τη νέα σεζόν περιλαμβάνεται σε αυτό το βιβλίο 145 σελίδων και συνολικά 800 ερωτήσεων:  από το πότε ξεκινάει ένα ματς, πόσο πρέπει να είναι η απόσταση της εστίας από το πέναλτι, μέχρι πόσες αλλαγές γίνονται σε αγώνες της Γ’ Εθνικής αλλά και πότε ένας διαιτητής πρέπει να διακόψει ένα ματς.

Σε 145 σελίδες και 800 ερωτήσεις με τον τίτλο “Κανόνες παιχνιδιού, ερωτήσεις και απαντήσεις 2018-19” μπορούν από τώρα οι διαιτητές να προετοιμάζονται αλλά και εμείς οι απλοί φίλαθλοι, οι… διαιτητές της εξέδρας, να τεστάρουμε τις γνώσεις μας για το ποδόσφαιρο.

Τα τεστ της ΕΠΟ για τους κανόνες του ποδοσφαίρου 2018-2019 by Anonymous mlxNgYj on Scribd