Super League: Εκρηκτικό ξεκίνημα και φιλική νίκη για την Ξάνθη επί της Μπότεφ

 

Στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι στην προετοιμασία της στην Βουλγαρία, η Ξανθη επικράτησε με 2-1 της Μπότεβ Βράτσα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του εγχωριου πρωυταθλήματος της στο «Hristo Botev» στην Βρατσα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο ματς. Ο Κάστρο στο 16′ και ο  width=Ορφανίδης στο 20′ έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην Ξάνθη, που δέχθηκε τη μείωση του σκορ στο 33′. Στο δεύτερο μέρος και παρά τις όποιες προσπάθειες των παικτών τίποτα δεν άλλαξε και οι Θρακιώτες πήραν τη νίκη με το τελικό υπέρ τους 2-1 στο “Hristo Botev”.

Για την Ξάνθη αγωνίστηκαν οι Ζίβκοβιτς (60′ Γκαραβέλης), Χατζητερζόγλου (60′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας (60′ Λισγάρας), Φασίδης (60′ Σβάρνας), Θυμιάνης (60′ Συλλά), Ορφανίδης (60′ Ντε Λούκας), Μελιόπουλος (60′ Καμαρά), Σουλεϊμάν (60′ Ντουρίτσκοβιτς), Κίκε (60′ Γέντρισεκ), Φάκης (60′ Σαρπόνγκ), Κάστρο (60′ Μελισσόπουλος).

Η προετοιμασία της Ξάνθης θα συνεχιστεί με προπονήσεις και το φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού, πριν την επιστροφή της στην Ξάνθη.