Κόντρα Ανδρεόπουλου-παικτών στην Αλεξανδρούπολη και παραίτηση του προπονητή της Εθνικής! Νέες φήμες για Μουστακίδη

 

Η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ ηττήθηκε από την Λευκορωσία στα δύο από τα τρία φιλικά της Αλεξανδρούπολης και φαίνεται πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα δρομολογήσει εξελίξεις σε ότι αφορά το μέλλον του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Εθνικής ανακοίνωσε στους παίκτες μετά το ματς με την Λευκορωσία ότι παραιτείται από το πόστο του και απομένει να δούμε αν η ομοσπονδία θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση. Βέβαια, υπάρχει έντονο παρασκήνιο αφού η παραίτηση έγινε με αιχμές προς ορισμένους παίκτες ότι δεν ακούν όσα τους λέει και κάνουν του κεφαλιού τους. Μάλιστα, αυτά ειπώθηκαν ενώπιον του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Μάριου Γκιούρδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανδρεόπουλος θα συναντηθεί με τον μάνατζερ της Εθνικής, Μάριο Γκιούρδα που βρίσκεται επίσης στην Αλεξανδρούπολη αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο που ήταν στην Κρήτη για τους τελικούς του μπιτς βόλεϊ και  θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις από την ομοσπονδία. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κίνηση τακτικής, ώστε να υπάρξει ανανέωση στην εμπιστοσύνη του προπονητή πριν τα κρίσιμα ματς των προκριματικών του Euro και να αφυπνιστούν οι παίκτες. Ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα.

Εφόσον δεν γίνει αποδεκτή η παραίτηση Ανδρεόπουλου, θα πρέπει να αποκεφαλιστούν κάποιοι από τους παίκτες που φωτογράφησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, γιατί όσα ειπώθηκαν λέγεται ότι είναι αρκετά βαριά για να μην γίνει τίποτα. Εφόσον ωστόσο ηπαραίτηση γίνει δεκτή, θα πρέπει να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης και σε αυτές τις εξελίξεις, άρχισε τις τελευταίες ώρες το όνομα του Μουστακίδη ήδη να ακουγεται ξανά.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι και πέρυσι αλλά και φέτος ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν η πρώτη επιλογή για την Εθνική Ομάδα αλλά και τις δυο φορές για τους δικούς του λόγους απέρριψε την πρόταση, όπως έκανε και με αυτήν του ΠΑΟΚ προ διμήνου.

Ωστόσο τα πράγματα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δεν πάνε καλά, η ομάδα του Έβρου είναι η μόνη της Α1 που δεν πήρε άδεια ενώ την ίδια στιγμή η Εθνική Ομάδα είναι στην Αλεξανδρούπολη και προετοιμάζεται από τις 12 Ιουλίου στο “Μ. Παρασκευόπουλος”.

Δεν αποκλείεται να ζητηθεί η βοήθειά του ως λύση ανάγκης εφόσον υπάρξει οριστικό διαζύγιο με τον Ανδρεόπουλο. Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε μια win-win κατάσταση για Μουστακίδη που θα έρθει ως σωτήρας σε κρίσιμη ώρα, θα προσπαθήσει να ενώσει την Εθνική, δεν θα έχει κόστος σε περίπτωση αποτυχίας αλλά κυρίως δεν θα έχει δέσμευση για τη συνέχεια, αφού θα αναλάβει το καράβι αποκλειστικά και μόνο για να το βοηθήσει στην κρίσιμη στιγμή.

Την Δευτέρα υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό για τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας, που παραμένουν όλοι στην Αλεξανδρούπολη. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν…