Βολιδοσκόπηση Πιεμπονγκσάντ για να πάρει «μεταγραφή» στον Παναθηναϊκό διοικητικό στέλεχος της Ξάνθης

 

Η Ξάνθη κάνει μεταγραφές παικτών, αγοράζοντας φτηνά και πουλώντας ακριβά σε άλλες ομάδες, εσχάτως έχει γίνει ομάδα που αναδεικνύει προπονητές όπως φάνηκε με τον Λουτσέσκου, αλλά πλέον και… παράγοντες.

Ο Γιώργος Κασναφέρης αφού ήρθε δυο φορές με διοικητικό πόστο στην Ξάνθη πήγε σε διοικητικό πόστο στον Απόλλωνα Σμύρνης και τώρα μετακόμισε στην Λιβαδειά, αλλά υπάρχει και ένα στέλεχος της νυν διοίκησης που φημολογείται ότι έχει προσεγγιστεί από άλλη ομάδα για να αναλάβει πόστο στην διοίκησή της.

Βλέπετε, η ηρεμία που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν σημαίνει πως δεν εξελίσσονται διεργασίες στο παρασκήνιο και η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προετοιμάζεται για την ανάληψη της διοίκησης, κάνοντας κρούσεις σε ανθρώπους τους οποίους θεωρεί κατάλληλους για να αναλάβουν πόστα.

Ένας από αυτούς στον οποίο έχουν απευθυνθεί οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ είναι σύμφωνα με δημοσίευμα του Μπάμπη Τσιμπίδα στο Sport24 ο Γιώργος Στράτος. Ο πρώην πρόεδρος της Super League και νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης, έχει εμπειρία από το ποδόσφαιρο, επανέκτησε τις διασυνδέσεις του τα τελευταία χρόνια και έχει νομικές γνώσεις για τη διαχείριση των καταστάσεων.

Οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ διερεύνησαν τις προθέσεις του Γιώργου Στράτου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε ποια θέση θα επιθυμούσαν να τον αξιοποιήσουν. Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στράτος δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Αλαφούζου στην “Pan Asia”.

Το γεγονός ωστόσο ότι δείχνει να τι σκέφτεται, ίσως έχει να κάνει και με την επικείμενη απεμπλοκή του Χρήστου Πανόπουλου από το ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Στράτος εργάστηκε στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 2002 έως το 2008, επί ιδιοκτησίας Γιάννη Βαρδινογιάννη, κατέχοντας τον τίτλο του αντιπροέδρου και άνηκε στον στενό κύκλο του τότε μεγαλομετόχου.