Super League: Σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Άρη από Μπαργκάν και Μουμίν για την λύση των συμβολαίων τους

 

Σε διαδικασία λύσης των συμβολαίων τους από τον Άρη είναι και επίσημα οι Θρακιώτες Χουσεΐν Μουμίν και Κενάν Μπαργκάν.

Σύμφωνα με τον Μάνο Χατζάκη και την metrosport, με τον πρώτο αναμένεται να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή, ενώ αναζητείται τρόπος, ώστε το διαζύγιο να έρθει ομαλά και με τον δεύτερο.

Ο Μπαργκάν είχε ενημερωθεί από τον Πάκο Ερέρα ότι δεν υπολογίζεται, πριν ακόμα η ομάδα μεταβεί στο Βέρμιο, ωστόσο ακολούθησε κανονικά το στάδιο της προετοιμασίας. Ο 29χρονος δεξιός χαφ, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά να πληρωθεί τα δεδουλευμένα της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ ζητά και το μισό ποσό του συμβολαίου, που προβλέπεται στην επόμενη σεζόν. Συνολικά, ο παίκτης θέλει περίπου 120 χιλ. ευρώ, το οποίο πρέπει να διακανονιστεί. Ωστόσο, η ΠΑΕ από την πλευρά της προσπαθεί βρει τη φόρμουλα, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα και οι δυο πλευρές να χωρίσουν… φιλικά.

Από εκεί και πέρα, διαπραγματεύσεις θα υπάρξουν και με τον Μουμίν, ο οποίος επίσης συμμετείχε κανονικά στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ο 31χρονος αμυντικός μέσος ειδοποιήθηκε την Τετάρτη πως δεν υπολογίζεται, μετά από συνάντηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να εισπράξει το ποσό που του οφείλεται από πέρσι και να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στη συνάντηση της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να διευθετηθεί το θέμα του, ώστε να κλείσει η συγκεκριμένη εκκρεμότητα.