Super League: «Χυλόπιτα» στον Πανιώνιο από νεαρό Θρακιώτη επιθετικό του Αγροτικού Αστέρα

 

Τους ανθρώπους του Πανιωνίου έχει καταπλήξει ο Κομοτηναίος επιθετικός των ακαδημιών του Αγροτικού Αστέρα Φάνης Αποστολίδης.

Όπως αναφέρει η “Θρακική Αγορά” ο 16χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΠΑΟ Κομοτηνής (mouldialito), βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη αρχικά στον Ηρακλή και μετέπειτα στον Αγροτικό Αστέρα και τα πηγαίνει θαυμάσια τόσο στο σχολείο όσο και στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα σε πρόσφατα δοκιμαστικά που έγιναν από τον Πανιώνιο προκρίθηκε για τις ακαδημίες της ομάδας αλλά και την ομάδα Κ17 αλλά είναι δύσκολο να «ξενιτευτεί» για δεύτερη φορά αφού δεν του ικανοποιούν τις βασικές ανάγκες διαμονής και διατροφής… Έτσι ο Φάνης που με το «σπαθί» του βρίσκεται και αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα σκέφτεται να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη αφού τα καταφέρνει και στο σχολείο του αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους εξίσου καλά…

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Κομοτηνής: “Επιλογή από PanionosFC για την U-17. Ένας ποδοσφαιριστής γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας μας!!! Πολλά συγχαρητήρια Φάνη, η επιλογή …. δική σου”