Οι 15 αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων στίβου στην Λάρισα

 

Στην πόλη της Λάρισας θα φιλοξενηθεί τo Σαββατοκύριακο το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των νέων τόσο σε άνδρες όσο και σε γυνακες. 

Σε αυτο θα πάρουν μερος 9 αθλητές και 6 αθλήτριες από την Θράκη .

Στους νέους άντρες στα 100 μέτρα θα τρέξουν ο Μιχάλης Παπουτσόγλου του Διομήδη Ξάνθης και ο Παύλος Παπαδόπουλος του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, οι οποίοι θα τρέξουν και στα 200 λετρα μαζί με τους Στέλιο Τζημαγιώργη του ΠΑΣ Πρωταθλητών και του Γιώργου Σιταρίδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα τρεξει και 110 εμπόδια μαζί με τον Ζαννη Λυκούρη του ΠΑΣ Πρωταθλητών. Στα 400 μετρα θα αγωνιστούν οι Στέλιος Ντέμος, Χρήστος Πασχαλίδης και Στελιος Τζημαγιώργης του ΠΑΣ Πρωταθλητών,  τριάδα που θα τρεξει 4Χ100 και 4Χ400 μεζί με κάποιους από τους Αντώνη Τσαμούρα και Τάσο Ριζικιανό.

Στος γυναικες στα 100 μετρα θα αγωνιστούν οι Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και η Χριστίνα Καραδήμου του ΠΑΣ Πρωταθλητών με την τελευταία να τρέξει και 200 μέτρα μαζί με την Χαρα Ελευθερία επίσης της ομάδα από την Κομοτηνή. Στο τριπλούν θα έχουμε την Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα του ΠΑΣ Πρωταθλητών και στην σφαιροβολία την Ευαγγελία Παπαιωάννου του Διομήδη Ξάνθης. Τέλος στα 4Χ100 θα αγωνιστούν οι Μαρία Κουκούτση, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Χριστίνα Καραδήμου, Χαρα Ελευθερία και η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα.