Γ’ Εθνική: Πρώην συμπαίκτη των Κυριακίδη και Στεργαλά του ΑΟΞ στην Εθνική ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου!

 

Mια ακόμη μεταγραφή την εβδομή του πραγματοποίησε ο Άρης Αβάτου που ανακοίνωσε τον έμπειρο Μεσσήνιο πορτιέρο Τζανέτο Κατσαρέα, ενώ γνωστοποίησε και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. 

Ο 32χρονος (09/10/1986) γκολκίπερ με καταγωγή από την Καλαμάτα αναμένεται να αποτελεσει το δίδυμο με τον Αμουτζακη και να μονομαχήσει για την θέση του βασικού, είναι έμπειρος με σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Μεσσηνίας και όχι μόνο, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ναυπακτιακό Αστέρα όταν αυτός συμμετείχε στη Γ Εθνική.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ομόνοια Καλαμάτας της ΕΠΣ Μεσσηνίας και παλαιότερα σε Αστέρα Αρφαρών, Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων, Εθνικό Μελιγαλά, Απόλλωνα Καλαμάτας, Ναυακτιακό, Διαγόρα Βραχνεΐκων, ΠΑΟ Βάρδας, Πάμισο Μεσσήνης, Καλαμάτα και Ομόνοια Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Ο 32χρονος πρώην διεθνής τερματοφύλακας αφού είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνική Ελλάδος παίδων και νέων (μαζί με τους πρώην ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Α.Ο.Ξάνθης Στεργαλά και Κυριακίδη) καθώς και μια μέχρι τώρα συνεχής παρουσία στο ποδόσφαιρο αφού αγωνίστηκε στις Ομόνοια Καλαμάτας (Α τοπικό), Καλαμάτα (Β΄ εθνική-Δ εθνική), Πάμισσο Μεσσήνης (Γ εθνική-Δ εθνική), Απόλλων Καλαμάτας (Α τοπικό), Εθνικός Μελιγαλά (Δ εθνική-Α τοπικό), ΠΑΟ Βάρδας (Δ-Γ εθνική), Διαγόρας Βραχνέικων (Δ εθνική), Ναυπακτιακός Αστέρας (Γ εθνική), Τέλος Άργας Γαργαλιάνων (Α τοπικό), Αστέρας Αρφανών (Α τοπικό-Δ εθνική), Πανθουριακός (Α τοπικό. Τζανέτος Κατσαρέας ο οποίος είναι γεννημένος στις 9/10/86 από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ομάδος μας .
Τζανέτο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ.
Ανακοινώνουμε επίσης ότι το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας θα πραγματοποιηθεί στις 8/8/18 στο γήπεδο της Νεάπολης με την ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης.