Στην Basket League και την νέα σεζόν ο … «τεφατζής» Ερμείδης που μεταγράφηκε στο Λαύριο

 

Στην Basket League και φέτος θα αγωνίζεται ο Ξανθιώτης γκαρντ Δημήτρης Ερμέιδης που μετά από ένα χρόνο άφησε την Πάτρα και το φιλαράκι του Χρυσόστομο Σανδραμάνη στον Προμηθέα και μετακόμισε στην Αθήνα.

Φέτος ο άλλοτε παίκτης της Ασπίδας και του Αρίωνα Ξάνθης έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα των παίδων, ενώ περιμένει και τις βάσεις ώστε να δει εάν πέρασε στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου: Χτίζουμε το ”αύριο”, επενδύουμε σε Ελληνόπουλα!  width=??

Η ΚΑΕ Λαύριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ελπιδοφόρου περιφερειακού, Δημήτρη Ερμείδη για τα επόμενα 4 χρόνια!

Ο 18χρονος (18/09/2000) Ξανθιώτης γκαρντ (ύψους 1,90) ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ συνέχισε στον Αρίων Ξάνθης με τον οποίο συμμετείχε στο Πανελλήνιο εφήβων στην Πτολεμαΐδα το 2015, κάνοντας πολύ μεστές εμφανίσεις.

Σημαντική στιγμή για εκείνον είναι η μεταγραφή του στην ΧΑΝΘ, καθώς επίσης και η συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Παίδων το 2016 με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Στην συνέχεια έπαιξε για ένα χρόνο στον Προμηθέα Πατρών, με το εφηβικό του οποίου συμμετείχε στη διοργάνωση της Εuroleague U-18, στο Πανελλήνιο Εφήβων αλλά και στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με τα εκπαιδευτήρια Πάνου όπου φοιτούσε. Μάλιστα, φέτος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα της Basket league απέναντι στον Ολυμπιακό Π.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Λαυρίου και του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και όλοι οι στόχοι του να γίνουν πραγματικότητα!

Φωτογραφία του χρήστη ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt.