Η ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου και το ΚΕΑΣΜ Θράκης «κοντά» στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά

 

Μετά τους Πανθρακικό, ΑΕ Κομοτηνής και ΠΑΟΚ Κοσμίου και η ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου σε συνεργασία με το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης Θράκης συνδράμει με τον τρόπο του για τους πληγέντες από την μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακίου: Τέτοιες στιγμές , στιγμές πένθους για όλη την Ελλάδα όλοι μας πρέπει να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας. Η Ακαδημία μας σε συνεργασία με το ΚΕΑΣΜ ΘΡΑΚΗΣ συγκεντρώνει φάρμακα (betadine , fucidine), τρόφιμα (ξηρά τροφή, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες, γάλα μακράς διάρκειας), ρούχα, είδη υγιεινής, για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αθήνα. Η συγκέντρωση των αγαθών γίνεται στα γραφεία της Ακαδημίας 7:00-9:30 κάθε απόγευμα. Ας προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί, όλα είναι απαραίτητα και το λίγο γίνεται πολύ σε κάποιον που έχει χάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ . Ευχαριστούμε θερμά, εκ των προτέρων.
Όποιος Σύλλογος θέλει να προσφέρει μαζί μας να επικοινωνήσει με τούς υπεύθυνους της ακαδημίας στο τηλ: 2553400920 Τα γραφεία μας βρίσκονται Ορεστιάδος 5 (δίπλα στην forthnet)

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΟΚ Academy Ισαακίου.