Τραγικό! Μπήκε σε κουπόνι online στοιχήματος ο αγώνας του ΔΠΘ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων!!!

 

Κάνοντας αναζήτηση για κάποια περισσότερα στοιχεία στην συμμετοχή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, πέσαμε σε κάτι που προκαλεί εντύπωση, αρνητική εντύπωση.

Όπως φαίνεται, ο αγώνας της πρεμιέρας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ρουέν της Γαλλίας και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ήταν διαθέσιμος προς… στοιχηματισμό σε κάποιες ξένες ιστοσελίδες. Προκύπτει αυτή η πληροφορία από μια αναζήτηση στο google, δεν προτεί ωστόσο να διασταυρωθεί.

Βλέπετε, οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες που εμφάνισαν να δίνουν αγώνα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος προς στοιχηματισμό δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, δεν διαθέτουν άδεια στην Ελλάδα και μοιραία μπλοκάρονται από τα συστήματα, όποιος πάει να κλικάρει σε αυτές.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος βρέθηκε στο εξωτερικό, δεν είχε την δυνατότητα να ποντάρει σε έναν αγώνα Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος. Δυστυχώς το στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και διαυρώνει με την παρουσία του ακόμα και τους πιο αγνούς αθλητικούς αγώνες, όπως είναι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ή οι αγώνες μεταξύ παιδιών ή εν προκειμένω φοιτητών.

Το χειρότερο είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι αρχές δεν μπορούν τις περισσότερες φορές να κάνουν πολλά πράγματα. Στην Ελλάδα μπορούν προφανώς να απαγορεύσουν την προβολή των συγκεκριμένων σελίδων, αλλά δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλες οι χώρες αυτό. Το διαδίκτυο είναι βλέπετε κάτι παγκόσμιο…

 width=