Μια δεκαετία στο νησί των Φαιάκων ο Κυριάκος Λυμπόπουλος που αποχαιρέτησε τον Κρόνο!

 

Και επίσημα παίκτης του ΑΟ Κάβου είναι ο Αλεξανδρουπολίτης στόπερ Κυριάκος Λυμπόπουλος του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας και έτσι παραμένει στο νησί των Φαιάκων για 10η σερί σεζόν.

Ο Λυμπόπουλος όπως και ο μακρινός του ξάδερφος αλλά «αδερφός» Γιώργο Κυριζάκης αποχαιρέτησε τον πρωταθλητή Κρόνο, με τον Λυμπο μετα απο μια τετραετία να επιστρεφει στον φιλοδοξο ΑΟ Καβου.

Ο Λυμπόπουλος είναι γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Θράκης. Έπαιξε στον ιστορικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πέρασε από Καππαδοκία και Ποντιακό στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Στην Κέρκυρα εκτός τις διπλής του θητείας στον Κρόνο, αγωνίστηκε 2 σεζόν στον ΑΟ Κάβος και για άλλα δυο και στο Περιβόλι.

To αντίο του Λυμποπουλου στον Κρόνο: Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ.. Και μια τέτοια είσαι εσύ για μένα!!! Είμαι πολύ περήφανος που για μια ακόμα φορά μπόρεσα να γίνω ενα πολύ μικρό κομμάτι της τεράστιας ιστορίας σου… Ευχαριστώ από το πιο βαθύ μέρος της καρδιάς μου τους συμπαίκτες μου που δυστυχώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έζησα πολύ, την διοίκηση, και τέλος ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Τοκι Καββαδία που για μένα υπήρξες κατι παραπάνω από ένας απλός φίλος, αλλά και σε αυτόν τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ τον κύριο Γιάννη Καραϊσαρλή ο οποίος με τίμησε πέρσι δινοντας μου την ευκαιρία να βρεθώ στην Ελιτ της ποδοσφαιρικής Κέρκυρας και όχι μόνο!!! Αυτό το λίγο για μένα ήταν πάρα πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ και πάλι Εις το επανιδείν!!!!

Φωτογραφία του Kyriakos Lympopoulos.