Photos: 30 κλικ από τον αγιασμό και τη πρώτη προπόνηση του Ορφέα Ξάνθης

 

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Ορφέας Ξάνθης, παρουσία φυσικά σύσσωμης της ομάδας, της διοίκησης, αλλά και φίλων της ομάδας.

Το παρών στο γήπεδο του ΑΟΞ έδωσε όπως αναμενόταν ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπης Χατζημεστής, αλλά και οι βοηθοί του στη διοίκηση της ομάδας, ο υπεύθυνος ακαδημιών Μάκης Μπογιατζίδης, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Γιώργος Καμαράκης, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην πρόεδρος του Ορφέα Γιώργος Τριάντης. Παράλληλα το παρών έδωσε και ο πολύ καλός φίλος του Μπάμπη Χατζημεστή, και επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ, Χριστόφορος Διαμαντής. Ευχάριστη έκπληξη του απογεύματος, όμως, για τον Μπάμπη Χατζημεστή ήταν η παρουσία και του μέχρι πρότινος βοηθού του τα τελευταία χρόνια στο κοουτσάρισμα της ομάδας, Παναγιώτη Καμαράκη.

Μετά τον αγιασμό και τις ευχές του αρχιμανδρίτη Άνθιμου, για μια επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς σεζόν, οι παίκτες του Ορφέα ακολούθησαν πρόγραμμα με τρέξιμο, διατάσεις και φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κατρανίτσα που όντας πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ έχει αναλάβει και χρέη γυμναστή της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Από αύριο, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης συνεχίζει τη προετοιμασία της στο γήπεδο της Λευκόπετρας, όπου όπως και πέρυσι θα παίξει και τα όλα φιλικά της προετοιμασία της.

Δείτε παρακάτω 30 κλικ από το φακό του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη και του «Μαχητή»: