Γ’ Εθνική: Μεταγραφή έκπληξη για τον Χρήστο Μελίσση που από το Σουδάν πάει Ιτέα

 

Στον Αστέρα Ιτέας θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρωην αμυντικός Πανθρακικού, ΠΑΟΚ και Παναθηναικού Χρήστος Μελίσσης!

O 35χρονος (01/12/1982) αμυντικός με καταγωγή από την Έδεσσα, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τη θητεία του στην Αλ Χιλάλ του Σουδάν, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Βέροια, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, Μαρίτιμο, ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό και Νάουσα.

Έχει συνολικά 310 επαγγελματικές συμμετοχές και έχει σημειώσει 10 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή πολύπειρο αμυντικό Χρήστο Μελίσση .

Πρόκειται για μία μεταγραφή ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας και το Φωκικό ποδόσφαιρο στην οποία έδωσε «σαρκα και οστά» ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος ταράζοντας τα νερά της football league 2 και ανεβάζοντας επίπεδο τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.

Ο Μελίσσης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και έχει διακριθεί τόσο στα γήπεδα της Α’ Εθνικής όσο και στα γήπεδα της Ευρώπης για την αγωνιστική του αξία αλλα και το ήθος του χαρακτήρα του συμφώνησε σε ολα με τον Ισχυρό Άνδρα του Αστέρα Ιτέας και αναμενεται να αποτελέσει τον «βράχο» της αμυντικης γραμμής της ομάδας μας.

Ένας ποδοσφαιριστής με αξιοζήλευτο βιογραφικό που ξεκίνησε στην ομάδα της Νάουσας και στην συνεχεια στον Πανσερραϊκό εξαργυρώνοντας τις καλές του επιδόσεις με την μετέπειτα μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό.Έχει αγωνισθεί επίσης με μεγάλη επιτυχία σε Α.Ε. Λάρισσας,Μαρίτιμο (Α’ Πορτογαλίας ) ,Πανθρακικό , Ολ. Βολου, Βέροια, Αλ Χιλάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνισθεί και με την επίσημη αγαπημενη όλων ,Εθνική Ελλάδας.

Ο ίδιος δήλωσε : » Μετά την συνάντηση με τον κ. Μαντούβαλο και αφού μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας που με βρήκε σύμφωνο απολύτως αποφάσισα να ενσωματωθώ στην ομάδα του Αστέρα Ιτέας και να βοηθήσω τον σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του.Ευχαριστώ τον κ.Μαντούβαλο για την πρόταση του και θέλω να δώσω ραντεβού με τον ένθερμο κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.»

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Χρήστο Μελίσση στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.»

Έκανε το «μπαμ» με Μελίσση ο Αστέρας Ιτέας