Γ’ Εθνική: Στον ιστορικό Φωκικό και την νέα σεζόν ο Κώστας Πελτέκης

 

Στον ιστορικό Φωκικό στην Γ’ Εθνική θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν ο Εβρίτης  μέσος Κώστας Πελτέκης.

Ο Πελτέκης που σπουδάζει στην Άμφισσα  στο τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων κατέκτησε  φέτος το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Φωκίδας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Εβρίτης μέσος  είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου του 1997 από πολύ μικρός βρέθηκε στο έμψυχο υλικό της ομάδας του Εθνικού επί ημερών του Βασίλη Τσιομλεκίδη όταν και η ομάδα κέρδισε την άνοδο από την ΕΠΣ Έβρου στη Γ’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής από την Αλεξανδρούπολη έπαιξε στον Εθνικό και τα δύο χρόνια που έμεινε η ομάδα στην Γ’ κατηγορία (φώτο από αγώνα με τον Αρη στο Κλ. Βικελίδης), ενώ πέρυσι εκτος του Εθνικού στο τοπικό της ΕΠΣ Έβρου, έζησε και ένα εξάμηνο το ιταλικό «όνειρο» στην Βολούντας Σπολέτο.

Η ανακοίνωση του Φωκικού: “Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το νεαρό μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Πελτέκη και για τη νέα σεζόν.

Ο Κωνσταντίνος είναι 21 ετών, σπουδάζει στο ΤΕΙ Άμφισσας, έχει αγωνιστεί στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πραγματοποιώντας 45 συμμετοχές σε αυτήν, καθώς και με τα χρώματα της Voluntas Calcio Spoleto στη Serie D της Ιταλίας.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο υγεία, επίτευξη των στόχων μας και καλή πρόοδο στις σπουδές του!”