Μουντιάλ 2018: Oοh là là! Allez Les Bleus!! Η Γαλλία πρωταθλήτρια κόσμου, ο Λοχαγός Μαρκ νικητής στο World Cup Predictor

 

Η Γαλλία είναι η πρωταθλήτρια κόσμου για το 2018! 20 χρόνια μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι, αυτή τη φορά στη Μόσχα οι «μπλε» ανεβαίνουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην κορυφή του κόσμου. Επικρατώντας στον τελικό της Κροατίας με 4-2, οι Γάλλοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.

Το σκορ 4-2 ήταν δύσκολο να το βρει κάποιος. Ωστόσο με την συντριπτική πλειοψηφία να έχει ποντάρει στη νίκη της Γαλλίας στον τελικό και να κερδίζει κατά συνέπεια έστω τον βαθμό της σωστής πρόβλεψης αποτελέσματος, ουσιαστικά ο τελικός δεν προκάλεσε αλλαγές στην κορυφή της τελικής βαθμολογίας του ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Κατά συνέπεια, συγκεντρώνοντας συνολικά 67,5 βαθμούς ο LoxagosMark77, δηλαδή ο αρχισυντάκτης του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης, είναι ο μεγάλος νικητής. Ήταν αυτός που στο διάστημα όλης της διοργάνωσης προέβλεψε τα περισσότερα σωστά αποτελέσματα. Εναν βαθμό πίσω του έμεινε ο FlyingElsman από την Ολλανδία.

Στους 64,5 βαθμούς έφτασε ο Sari84an, ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη, που επίσης αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατός παίκτης και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Στην 4η θέση εχοντας συγεντρώσει 63,5 πόντους ένας από τους μεγάλους χορηγούς αυτής της ιστοσελίδας  όλον τον τελευταίο ένα χρόνο, η Avance.

Στην πεντάδα χάρη στις τελευταίες του προβλέψεις κατάφερε να τρυπώσει ο Zurdo, που δεν είναι άλλος από τον πρωην προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής στο μπάσκετ και νυν υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου Βασίλη Στοάκη. Με 61 πόντους κερδίζει θέση στην πεντάδα, σε ισοβαθμία με τον Alex Mastakounas που με τους ίδιους πόντους έμεινε στην 6η θέση.

Πάντως ο Alex Mastakounas έχει ήδη κερδίσει δώρο από την Reklon Sport με το ταμπλό της διοργάνωσης και τις 32 τρισδιάστατες φιγούρες της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ως πρώτος στην βαθμολογία με βάση τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής.

Αντίστοιχα δώρα κέρδισαν ο Στέφανος Χατζηξάνθης από την Ξάνθη που ήταν στην κορυφή μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των ομίλων και ο Δημήτρης Χρονόπουλος από την Αλεξανδρούπολη που είχε κερδίσει το αντίστοιχο δώρο για την 2η αγωνιστική. Σε αυτούς τους τρεις προστίθενται πλέον και οι πέντε μεγάλοι μας νικητές.

Ο Loxagos Mark ως μεγάλος πρωταθλητής του ThrakiSportS World Cup Predictor κερδίζει το μεγάλος μας δώρο, ένα tablet-navigator της MLS. Επίσης κερδίζει το άλμπουμ της Panini από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσει καθώς και ένα ταμπλό της Reklon Sport επίσης με όλες τις τρισδιάστατες φιγούρες για να συμπληρωθεί.

Ο FlyingElsman και ο Sarti84an θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν είτε ένα άλμπουμ της Panini είτε ένα ταμπλό της Reklon. Εφόσον δεν επιλέξουν και οι δύο το ίδιο, θα έχει δικαίωμα επιλογής και η Avance ως 4η στην βαθμολογία και ο 5ος Zurdo θα λάβει επίσης δώρο, ότι έχει περισσέψει μετά τις επιλογές των προγενέστερων.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME: