Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον μικρό τελικό ανάμεσα σε Βέλγιο και Αγγλία

 

Μία και σήμερα για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ. Το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Αγγλία στο τελικό της παρηγοριάς στην Αγία Πετρούπολη και παρόλο που όλος ο κόσμος ασχολείται με τον τελικό της Κυριακής, η αλήθεια είναι ότι και από αυτό το ματς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο νικητής στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Αν ο πρωτοπόρος LoxagosMark για παράδειγμα καταφέρει να βρει το ακριβές σκορ και οι διώκτες του, ο FlyingElsman και ο Sari84an δεν τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να ανέβει πάνω από τους 3 πόντους, ο τελικός θα είναι τυπική διαδικασία για το ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Σε διαφορετική περίπτωση, η αγωνία θα κορυφωθεί.

Σε κάθε περίπτωση συνολικά 26 παίκτες του ThrakiSportS World Cup Predictor Game έχουν μείνει στο παιχνίδι για την εξασφάλιση θέσης στην πρώτη πεντάδα που χαρίζει δώρα, αν συνυπολογίσουμε ότι μόλις έξι μάξιμουμ βαθμοί διακυβεύονται στους δυο τελικούς, εφόσον κάποιος βρει το ακριβές σκορ και στα δυο παιχνίδια.

Όπως κάναμε από την αρχή του Μουντιάλ, έναν μήνα πριν, το ThrakiSportS παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών με βάση τα “πονταρίσματά” τους στο ThrakiSportS World Cup Predictor. Για τους περισσότερους λοιπόν, φαβορί του μικρού τελικού είναι το Βέλγιο.

Το 76% ποντάρει σε νίκη του Βελγίου, το 15% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Αγγλία είτε στα 90 είτε στα 120 λεπτά ενώ υπάρχει και ένα 9% που προβλέπει ισοπαλία, δηλαδή ότι ο μεγάλος αγώνας θα οδηγηθεί στα πέναλτι.

Το 2-1 υπέρ του Βελγίου είναι το δημοφιλέστερο σκορ, καθώς το 9% των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό έχει προβλέψει αυτό το σκορ. Ακολουθούν τα 3-1 και 3-2, πάντα υπέρ του Βελγίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME: