Μουντιάλ 2018: Χάλκινοι οι «Κόκκινοι Διάβολοι», τριπλέτα από Loxago, FlyingElsman και Sari84an για πρωτιά, Avance και Στοάκης στην πεντάδα

 

Το Βέλγιο νίκησε με 2-0 την Αγγλία στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έφερε νέες ανακατατάξεις στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, έναν αγώνα πριν το τέλος. Και τι αγώνα! Τον μεγάλο τελικό!!!

Τα νέα δεδομένα στην βαθμολογία του παιχνιδιού προβλέψεων που εγκαινίασε φέτος το ThrakiSportS έχουν ως εξής:

Οι τρεις πρωτοπόροι βρηκαν όλοι οτι θα ανακτήσει το Βέλγιο και οι δύο πρώτοι πλησίασαν το σκορ, αλλά δεν το πρόβλεψαν επακριβώς, κερδίζοντας ο καθένας από 1,5 πόντο. Ετσι έναν αγώνα πριν το τέλος διατηρείται  στην πρωτοπορία με 66,5 βαθμούς ο «δικός μας»  Loxagos Mark, ο αρχισυντάκτης του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης δηλαδή. Δεύτερος ο FlyingElsman από την Ολλανδία με 65,5 βαθμούς.

Ο Sari84an, ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη έχει 63,5 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση. Πέτυχε τη νίκη του Βελγίου αλλά μέχρι εκεί, πήρε μόλις έναν βαθμό και είδε τους άλλους δύο να ξεφεύγουν. Οι τρεις τους διεκδικούν την πρωτιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις είναι δεδομένα και μαθηματικά στην πρώτη πεντάδα που θα κερδίσουν τα δώρα του ThrakiSportS, δεν κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός πεντάδας. Αυτό που αναμένουμε είναι αν θα αλλάξει η τελική τους κατάταξη.

Στην τέταρτη θέση παραμένει ο μεγάλος χορηγός της ιστοσελίδας μας, η Avance, που μάλιστα στον μικρό τελικό πρόβλεψε σωστά το 2-0 υπέρ του Βελγίου και ήταν ένας από τους πέντε παίκτες που πέτυχαν τρίποντο, αλλά με αυτό μειώθηκε μεν η διαφορά από την κορυφή αλλά όχι σε βαθμό που να υπάρχει ελπίδα διατήρησης της πρωτιάς. Η Avance έχει 62,5 βαθμούς και θεωρητικά με ένα άστοχο αποτέλεσμα στον τελικό μπορεί να βρεθεί και εκτός πρώτης πεντάδας, αφού υπάρχουν δύο συμμετέχοντες που ακολουθούν και έχουν 60 βαθμούς.

Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο Zurdo, δηλαδή ο Βασίλης Στοάκης, ο πρώην προπονητής του τμήματος μπάσκετ και νυν υπεύθυνος επικοινωνίας όλων των τμημάτων της ΑΕ Κομοτηνής. Ήταν και αυτός ένας από τους πέντε που προέβλεψαν σωστά το 2-0 υπέρ του Βελγίου και στην ισοβαθμία με τον Alex Mastakounas που ήταν εκ των επιμέρους νικητών την 3η αγωνιστική των ομίλων και ήδη έχει κερδίσει δώρο για εκείνη την επιτυχία του, εμφανίζεται να προηγείται.

Άλλοι έξι εμφανίζονται μαθηματικά να διεκδικούν θέση στην πεντάδα. Έβδομος αυτήν την στιγμή είναι ο Paito, ο Γιάννης Παϊτάρης από την Ξάνθη με 58,5 βαθμούς. Από 58 έχουν ο Elmadafaka και ο Pontiakos7, δηλαδή ο Φώτης Παντελίδης από την Αλεξανδρούπολη που σταδιακά είναι ψηλά τις τελευταίες αγωνιστικές. Τέλος, από 57,5 βαθμούς έχουν ο ftakis, δηλαδή ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Τάκης Φωτεινάκης, ο Kostas98 και ο Theo. Αυτοί θεωρητικά και μαθηματικά έχουν ελπίδες εισόδου στην πεντάδα.

Και οι υπόλοιποι ωστόσο αξίζει να διασκεδάσουμε, να ποντάρουμε για τον τελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και να δούμε την κατάταξή μας σε αυτό το άτυπο πρωτάθλημα που διοργάνωσε το ThrakiSportS.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME

 width=