Κρεμάστηκε 33χρονος ΕΠΟΠ Λοχίας Τεθωρακισμένων στον Έβρο

 

“Κεραυνός εν αιθρία” ήταν για την οικογένεια του, αλλά και τους συναδέρφους του στρατιωτικούς στην μονάδα Τεθωρακισμένων της Πλάτης Ορεστιάδας όπου υπηρετούσε, η αυτοκτονία του ΕΠΟΠ, ο οποίος απαγχωνίστηκε στην Γιάννουλη Σουφλίου.

Ο 33χρονος στρατιωτικός, είχε πάει με την σύζυγο και τα δυο παιδιά του στο χωριό της γυναίκας του για Σαββατοκύριακο και βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη, αφού αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του με αυτό τον τρόπο. Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν να θέσει τέρμα στη ζωή του με αυτό τον τρόπο, ενώ λόγω του τεράστιου σοκ που έχουν υποστεί η γυναίκα του και οι άλλοι συγγενείς, δεν έχουν ακόμα προσπαθήσει να τους πάρουν καταθέσεις.

Το μόνο που είπαν απ’ το οικογενειακό του περιβάλλον στους αστυνομικούς, ήταν ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, απλά τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά σκεφτικός και όταν τον ρωτούσαν απαντούσε πως δεν έχει τίποτα.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του εξέδωσε και το ΓΕΣ, εκφράζοντας τα συλληπητήρια στην οικογένεια του. “Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Κ.Φ., της δύναμης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI M/K MΠ), 33 ετών, έγγαμος, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, ευρισκόμενος σε οικία συγγενικών του προσώπων τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, στην περιοχή του Σουφλίου, έβαλε δια απαγχονισμού τέλος στη ζωή του.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας”.

Πηγή: evros-news