Εμβληματική μορφή του ποδοσφαίρου της Θράκης ανακοίνωσε για τον πάγκο της η Δόξα Σώστη!

 

Έναν από τους παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας σε επαγγελματικές αλλά και μη κατηγορίες και σε αυτό της Θράκης με την φανέλα του Πανθρακικού και άλλων ομάδων ανακοίνωσε για την θέση του προπονητή η Δόξα Σώστη.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Δανίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Τσιπουργκένη στον πάγκο της Δόξας Σώστη, μια ομάδας που το περίεργο ειναι έχει ερθει σε κόντρα εντος γηπέδου και του έχει στοιχίσει τιμωρία 13 αγωνιστικών, ‘οπως  πέρυσι είχε τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές μετά από επεισόδιο που είχε σε αγώνα του Κοσμίου, που αγωνιζόταν στον Σώστη. αλλά και 8 την προπερασμένη όταν ήταν παίκτη με την φανέλα της Δόξας Ν. Sιδηροχωρίου. Περασμένα όμως ξεχασμένα…

Ο 40χρονος  έμπειρος επιθετικός, Σάκης Δανίδης, κρεμά οριστικά τα παπούτσια μετά από μια τεράστια καριέρα με πολλές διακρίσεις. Είναι ο «μετρ» στις… ανόδους, έχει παίξει και στην Α’ Εθνική με τον Πανθρακικό (βοήθησε στην ιστορική πρώτη άνοδό του στην Α΄ Εθνική), ενώ έχει ανόδους με την Αναγέννηση Επανομής, την Δόξα Γρατινής και θητεία ακόμα σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου έκανε παλιότερα και προπονητής-παίκτης.

Η λιτή ανακοίνωση της Δόξας Σώστη: Νέος προπονητής για την ομάδα μας ο Σάκης Δανιδης.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τον καλωσοριζουμε