Μουντιάλ 2018: Πρώην προπονητής της Ξάνθης μίλησε με τον… Θεό και προέβλεψε τον τελικό Γαλλία – Κροατία

 

O πρώην προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κωστένογλου είχε… μιλήσει με τον Θεό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επίσης με πέρασμα από την Ξάνθη ως βοηθός προπονητή Γιάννης Γκούμας και πρόβλεψε από τη φάση των ομίλων το ζευγάρι του τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Προφητικές” ικανότητες έχει ο -γνωστός για τη σχέση του με τα Θεία- έμπειρος καβαλιώτης τεχνικός. Ο Νίκος Κωστένογλου είχε προσκληθεί κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων στην εκπομπή της ΕΡΤ για το Μουντιάλ που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και ο Περικλής Μακρής.

Όταν του ζητήθηκε η εκτίμησή του για το ζευγάρι του τελικού, είπε το “Γαλλία-Κροατία”. Μάλιστα οι παρουσιαστές του είπαν ότι είναι πολύ τολμηρός και απάντησε ότι έτσι είναι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του!!!

Και η χθεσινή ιστορική επιτυχία της “χρβάτσκα”, που απέκλεισε την Αγγλία και θα δώσει το “παρών” για πρώτη φορά σε τελικό Μουντιάλ, ήρθε για να επιβεβαιώσει τον άλλοτε προπονητή της Ξάνθης, με τον Γιάννη Γκούμα που ήταν χθες καλεσμένος στην ΕΡΤ να σχολιάζει:«Έχει μιλήσει με τον Θεό»!